DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

144 főt a hőség sem riasztott el a Négy Évszak Futás Nyári fordulójától (06.16.)

144 főt a hőség sem riasztott el a Négy Évszak Futás Nyári fordulójától (06.16.)

 
Az igazi nyári kánikula nem kímélte a lelkes futókat, akik közel 40 fokos melegben látogattak el a Négy Évszak Futás második fordulójára.
 
nyar2
 
Összesen 144 fő választotta az egyesület programját vasárnap reggel. Legnépszerűbbnek ezúttal a Minimaraton bizonyult, mely futamon összesen 38-an rótták a köreiket 2km-en keresztül.
 
A megszokott frissítő pohár vizeket ezúttal futás közben is osztották a segítőink az egyes körök végén, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát.
A futamokat rögtön követte az adott szám eredményhírdetése, majd azt követően jöhetett az újabb futam. Ezúttal különlegességnek számított, hogy "Free Run" számmal is vártuk a sportolni vágyókat. Itt mindenki annyi kört tehetett meg a KBSK salakján amennyit gondolt. E kategória már reggel nyolckor elstartolt, és a résztvevői ugyanúgy részesültek friss vízben, ahogy a versenyen szereplők is.
 
nyar1
 
Összesen 75 gyermek futott a legkisebbek futamain (Manó-Maraton, Törp-maraton, Maratonka), ahol a résztvevők befutóéremben részesültek.
A félmaraton résztvevői is szép számmal képviselték magukat a nagy melegben. Összesen 31 fő választotta az 5275m-es távot.
 
Köszönjük Mindenkinek a részvételt, és sok szeretettel várunk Mindenkit az őszi fordulón, mely a tervek szerint Szeptember 15-én kerül megrendezésre. Amint biztos lesz a dátum, közzétesszük.
 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1