DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Asztali labdarúgó szakosztály

 

Szakosztályvezető:  Gyozsán Zoltán

Elérhetőség:

  • E-mailcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: 06-30/647-7573

 

A szakosztály célja a szabadidő hasznos eltöltésének biztosítása kulturált, egészséges körülmények között. Arra törekszünk, hogy a legnépszerűbb sportág (labdarúgás) szeretetét felhasználva a gyermekek és felnőttek egyaránt a számukra vonzó foglalkozásokon, játékos körülmények között, szinte észrevétlenül fejlesszék képességeiket és személyiségüket egyaránt.

Az asztali-labdarúgás egy olyan sportág, amely elsősorban önismeretre, önfegyelemre tanít. A játék során a versenyzők ügyességi feladatokkal szembesülnek, miközben 10-20 másodpercenként döntést kell hozniuk arról, hogy a számos kínálkozó variáció közül a képességeiknek legmegfelelőbb megoldást válasszák ki. Egy játékos a mérkőzés folyamán sorozatosan szembesül döntései következményeivel, melyek értékelésére szintén csupán másodpercek állnak rendelkezésére. Játék közben gyors egymásutánban váltakoznak a siker- és kudarcélmények, melyeket azonnal fel kell dolgozni. Minden korosztály részére lehetőség van a játék művelésére a szabadidős szórakozástól kezdve egészen a versenysportig. Országos szövetséggel rendelkező sportágról van szó, melynek csapat és egyéni versenyei, valamint tömegsportrendezvényei vannak.

Egyesületünk csapata az NB I-ben és az NB II-ben egyaránt kiemelkedően szerepel.

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1