DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Futó és triatlon

Szakosztályvezető:  Tasnádi Tas

 

Elérhetőség:
 

  • E-mailcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: 06-20/777-4007 
  •  
  • Fő profilunk futórendezvények szervezése.Célunk az évi 6 futórendezvény megtartása, valamint színvonaluk folyamatos emelése:

  • •    Négy Évszak Futás: Félmaraton (5 275 m)), Minimaraton (2 000m), Maratonka (1 000 m) és Törp-maraton (400 m) versenyszámokban mérhetik össze gyorsaságukat a futás szerelmesei a KBSK-pályán. A négy fordulóból (tavasz, nyár, ősz, tél) álló futóverseny-sorozatunkon kategóriás (korosztályok és nemek szerinti) értékelés dobogósait éremmel díjazzuk, a négy forduló legjobbjai pedig serleget vehetnek át. Mind a négy fordulón résztvevők egyedi ajándékot kapnak.
    •    2016 másodperces futás: A DÖKE 2009 óta rendezi meg az adott évvel egyező számú másodpercű futását. A rendezvény - tömegfutás jellegének köszönhetően - egyesületünk egyik legnépszerűbb rendezvénye, melyre jelentős számban érkeznek diákok a helyi általános iskolákból.
    •    DÖKE-Félmaraton: Rendezvényünk a komlói Eszperantó térről rajtol.  A mezőny a főút mentén Magyarszéki halad, majd a bicikliúton térnek vissza Komlóra. A mezőnyben évek óta távolabbi településről (Budapest, Székesfehérvár, Tapolca, Győr, Hódmezővásárhely, Paks) érkezők is jelentős számban futnak. Kedvező nevezési díjakkal és a nyújtott színvonalas szolgáltatásainkkal (chipes időmérés, hangosítás, rendőri biztosítás, egyedi befutóérem, kategóriás értékelés) reméljük, hogy mielőbb több száz fős rendezvénnyé növi ki magát a programunk!

A programszervezés mellett segítünk tagjainknak a különböző versenyek nevezésében és a közös lejutás összehangolásában. Az úszni vágyóknak lehetőséget biztosítunk az éves DÖKE uszodabérlettel a Komlói Sportközpontban.

A költségek fedezéséhez örömmel fogadjuk szponzorok segítségét, hogy együtt még sikeresebbé tehessük rendezvényeinket, s Komló sportéletét!

 

 

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1