DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Októberi kerékpártúra a Mecsekben 2018

Októberi kerékpártúra a Mecsekben (10.22.)

Rekord létszámmal zajlott le idei hetedik ingyenes kerékpártúránk: összesen 17 fő vett részt az októberi Mecsek-járáson. A túra érintette Zobákpusztát, Pusztabányát és Magyaregregyet is. Két társunk pedig meglátogatta Máré-várát is. Az ég bár borult volt, de a túrázáshoz remek őszi időre ébredtünk, túrázóink pedig remek hangulatban tudták le a mai napot.

Kerekpartura 2018 pusztabanya

Tóth Mário szervezte és vezette ezúttal is a túrát:


"Úgy érzem mostanra forrt ki az amit Februárban magam elé képzeltem. Az eddigi túráinkat is nagyon élveztem meg szerettem főként a jó társaság miatt, de mostanra állt talán össze az egész: jófej társaság, új arcok, remek túraidő, minden lazán, könnyedén, gördülékenyen.


Nem kérdés, hogy ennek a megszervezésén, kidolgozásán gondolkodtam, dolgoztam a legtöbbet. Az útvonal ugyan adott volt, de rengetegen jeleztek vissza az eseményre, hogy lehet, hogy jönnek. Emiatt fel akartam készülni minden eshetőségre. Biztos voltam, hogy mind az 50 ember nem fog velünk tartani, mert a Facebook visszajelzésekre nem lehet, max csak 50%-ban alapozni, viszont kötelességemnek éreztem felkészülni arra is, hogy “mi van ha!?”


Voltunk 17-en, volt köztünk 9 “új” ember aki először tartott velünk idén, amivel már összesen 39-en tekertünk együtt idén. Voltak közöttünk egészen pici gyerkőcök, utánfutós gyerekülésben. Volt olyan akivel nagyon rég nem tekertünk már együtt, aztán tegnap ez megszakadt és újra együtt túráztunk. Voltak arcok akikkel eddig még nem találkoztam és abszolút új túrázoknak számítottak a csapatunkban. Aztán voltak köztünk olyanok is, akik már többször velünk, velem tartottak az év során.


Úgy érzem idén sikerült tényleg elérni valamit és mellé megtalálnom magamat, az utamat. Az egyesületben és a túrák szervezésében látom azt amivel én a jövőben is foglalkozni szeretnék majd munka mellett."

 

Képek

 

A 2018-as évzáró tekerés november 18-án lesz. Erről részletek ITT olvashatók.

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1