DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Nagy érdeklődéssel indult el a 2019-es bringás szezon

Nagy érdeklődéssel indult el a 2019-es bringás szezon (03.15.)

A hosszú hétvége adta extra szabadidőt sportosan töltötték el a komlói kerékpárosok, Március 15-én 24 fő pattant nyeregbe.

2019szezonnyito bringatura

A tavaly visszatért, ingyenes bringás összetartások idén is folytatódnak. Ennek megfelelően 2019-ben sem lesz tavasz elejétől, ősz végéig olyan hónap, amiben ne lenne komlói kerékpártúra.
Az évet mondhatni egy hagyománnyal indítottuk: a célunk Orfű volt, ami mára már egy jól bejáratott szezon eleji túra. Már az előrejelzés alapján is várható volt, hogy a tavalyi aktív év meghozta az emberek kedvét a csapatban tekeréshez, ám a reggeli találkozókor biztossá vált, hogy már az év korai szakaszában magasra fogjuk tenni a lécet egy rekorddal. Ekkor 20 fő jött össze, majd indult el Mecsekjánosi, Mecsekpölöske irányába, Magyarszéken és Magyarhertelenden át a baranyai tenger partjára. Az út során volt, aki előbb kivált viszont többen is csatlakoztak a társasághoz. Ennek köszönhetően, az év első hosszú hétvégéjén összesen 24 fő töltötte együtt, túrázva a szabadidejét a nyeregben.

A Pécsi-tó mellett a társaság megállt a Szomjas Vándor Büfénél, ahol ki kávézva, ki pedig sörözve töltődött fel. Itt a résztvevők müzli szeleteket kaptak frissítésként, illetve friss vizet a kulacsaikba, hogy a hazaút során erőből ne legyen hiány a Mecsek emelkedőin. Mielőtt Komlóra indult volna a társaság, nem maradhatott el a tó megkerülése sem, ami mindig gyönyörű panorámával kecsegtet. A hazafele tartó út a már jól bevált szakaszokon haladt egészen Magyarszékig, ahonnan azonban ezúttal Sikonda következett, még egy tóval, plusz egy dombbal, szép környezetben.

Sikeres szezon nyitányon vagyunk túl, remek időjárásban és egy NAGYszerű társasággal. Hamarosan folytatás következik, hiszen Április sem telhet el újabb bringatúra nélkül.

A túrán készült képek megtekinthetőek ITT.

Sok szeretettel látunk Mindenkit a következő ingyenes túránkon is.

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1