DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Szektorlabda NB1: Megvédve címét, nyolcadik alkalommal bajnok a DÖKE Komló! (10.28-29.)

Hazai pályán, magabiztos játékkal, imponáló fölénnyel végzett az élen a DÖKE Komló.

NB I.

A versenynaptár stabil pontjaként idén is Komlón került megrendezésre a Szektorlabda NB I-es csapatbajnokság zárófordulója. A megszokott kiváló környezetben fogadta az élvonal mezőnyét a baranyai csapat a Közösségek Házában.

2023 bajnoka a DOKE Komlo

Gyozsán Zoltán beszámolója:

Csapatunk célja a játéknap előtti 11 pontos előny birtokában a bajnoki cím mielőbbi bebiztosítása volt. Esélyeshez méltón kezdtek Fülöpék, és az első 4 mérkőzést meg is nyerték. A következő fordulóban, a Józsefváros elleni döntetlennel a DÖKE Komló a hátralévő 4 mérkőzésen behozhatatlan, 15 pontos előnyre tett szert. A bajnoki cím megszerzésének tudatában legjobbjaink közül a további mérkőzéseken többen is pihentek, így lehetőséget kaptak a szezonban eddig kevesebbet vagy egyáltalán nem játszó játékosaink is. A bajnokság folyamán Pákai, Fülöp, Szendrey, Trecskó volt a kezdő kvartett, Major és Takács Lajos szállt be csereként, most szóhoz jutott Balla, Trischler és Gyozsán is. A folytatásban további 4 pontot szerzett csapatunk, így a végén tekintélyes, 11 pontos előnnyel szerezte meg összességében 8. NB I-es bajnoki címét csapatunk, otthon tartva a tavaly Komlóra került bajnoki serleget.   

A 2023. évi NB I. végeredménye:

           

A bajnokság részletes eredményei IDE kattintva érhetőek el.

 

Fulop jatekat figyeli az ellenfel

 

Takács Zoltán Memorial győztese Bottyán Zoltán (Mundial)

A csapatbajnokság után, vasárnap most egy kissé szűkebb, de annál erősebb mezőny nevezett a Takács Zoltán Memorial egyéni versenyre. A verseny megnyitóján vendégeink voltak Zoli családtagjai, az emlékek felidézése után a kezdőrúgást Zoli fia, Ervin végezte el. A 26 fős résztvevői listán nyolc I. osztályú, tíz II. osztályú játékost találtunk, ami színvonalas versenyt ígért. A rendező most is a svájci rendszer mellett döntött, 9 mérkőzése volt mindenkinek, hogy kiderüljön, ki a legjobb ma.

Pakai loveshez keszulodik

Igen szoros verseny alakult ki, fej-fej mellett haladtak a legjobbak, minden forduló több rangadót tartogatott. Jó ideig a vendéglátók részéről Fülöp vezette a mezőnyt, de a végén Bottyán Zoltán, a Mundial kiválósága állt az élre és nyerte el a főversenyt. A DÖKE Komló rekordbajnoka, Szendrey Tibor szerezte meg a 2. helyet, a Tesi legjobbja, Szatmári Tamás előtt. A további helyezettek között, az osztályok szerint legelőrébb végző játékosok kaptak díjat a dobogós helyezésekért. Végül összesen 5 érmet sikerült a komlói játékosoknak megszerezni: a III. osztályban Trischler győzött, Kelemen 3. lett, míg a minősítés nélküli kategóriában a hosszú szünet után versenyre jelentkező, korábban 32 évig a szakosztályt vezető tiszteletbeli elnökünk, Karácsony László nyert, Bíró Ferenc pedig 2. lett.

A Takacs Zoltan Memorial foversenyenek dobogosai

 

A Takács Zoltán Memorial verseny eredményei megtekinthetőek IDE kattintva.

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1