DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Lépcsőfutás 2018

DÖKEs kategóriagyőztes a Lépcsőfutáson (05.25)

Május 25-én megrendezésre került a III. Misina Tűzoltó Lépcsőfutás, s idén először szerveztek civil kategóriát is, ezzel lehetőséget biztosítva a hétköznapi futók számára, melyet Szarvas-Fekete Lilla ki is használt.

Lilla beszámolója:
Összesen 438 lépcsőfokot kellett leküzdeni, amely 25 emelet magassággal vetekszik.
A tűzoltók teljes menetfelszerelésben futottak, nekünk viszont elég volt saját magunknak felfutni.
Mivel a verseny péntek kora délutánra esett, így kivettem fél nap szabit, s nekivágtam ennek a különleges megmérettetésnek.
Az indulók 2 perces etapokban rajtolhattak, így kényelmesen elfért mindenki a toronyban. Miután a legutolsó induló is felfutott, utána lesétált mindenki a torony aljába. Az eredményhirdetésnél 3 korcsoportba osztották a résztvevőket.

Nekem a távot 4 perc 14 másodperc alatt sikerült megtennem, s ezzel sikerült megnyernem a korcsoportomat (30 - 40 évesek) a női kategóriában. Először alig hittem a fülemnek, mivel nem láttuk egymás eredményét (a női indulók a férfi indulók után futottak, s lent a torony aljánál voltak kivetítve az addigi eredmények). A befutóérem, hűtőmágnes mellé kaptam egy gyönyörű szép érmet, és egy hatalmas kupát. Sőt, minden résztvevő még egy szép oklevelet is kapott.

Nagyon jól esett ez a fajta futás, fent a TV-torony tetején egyáltalán nem volt meleg, s nagyon jó élmény volt gyönyörködni a tájban. A verseny után még maradt időm, így elfutottam a Kis-Tubesig és vissza.

Lepcsofutas2018

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1