DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Tőserdő Kupa: 1. Fülöp, 2. Pákai, 4. Takács Lajos (01.30.)

Tőserdő Kupa: 1. Fülöp, 2. Pákai, 4. Takács Lajos (01.30.)

Január 30-án, a Lakiteleki Népfőiskolán pótolták be a 2021-ben elmaradt Tőserdő kupát, ahol Fülöp végig remekelve aratott sima győzelmet.

Gyozsán Zoltán beszámolója:

A teljes NB I-es keret Takács Lajossal kiegészülve vett részt a 35 fős Tőserdő Kupa egyéni versenyén. A rendezőség 9 fordulós svájci rendszerben bonyolította le a versenyt. A komlói versenyzők igencsak kitettek magukért, bizonyítva, hogy nem volt véletlen az előző napi jó szereplés. Fülöp átmentette fantasztikus formáját, itt is megőrizte veretlenségét, és már az utolsó előtti körben megnyerte a Kupát. Pákai György lépett fel a 2. helyre, épp Szendrey Tibort legyőzve, aki így lecsúszott a 8. helyre.

Komoly meglepetést keltett – persze nem a komlóiak számára – Takács Lajos szereplése, aki szintén veretlenül fejezte be a játéknapot, és az igen előkelő 4. helyen zárt, egyben megnyerve kategóriáját. Mi a komlói edzéseken hétről hétre láttuk a fejlődést, ahogy a több, mint 10 éves kihagyás után felépül a játéka. Trecskónak itt már jobban ment, 12. lett, Major csak 2 ponttal szerzett nála kevesebbet, de így már a mezőny második felében végzett – ilyen a svájci rendszer sajátossága, még a 9. körben is sok helyezést lehet lépni fel is, le is. 

Összegezve egy komlói szempontból kiemelkedően sikeres szezonnyitón vagyunk túl, bízunk a hasonló folytatásban, és egyúttal abban is, hogy most végre végig játszhatjuk ezt a szezont teljes egészében.

A Tőserdő Kupa eredményeit IDE kattintva lehet megtekinteni. 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1