DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Két DÖKE-tag vett részt a Palkonyai Dűlőfutáson (04.29)

Szarvas-Fekete Lilla és Kerekes Bukta a 9,9 km hosszú, 239 méteres szintkülönbségű távot teljesítette.

Dulofutas2017

Szarvas-Fekete Lilla beszámolója:

"Nagy meglepetésemre egy megosztós nyereményjátékban én lettem a három szerencsés kisorsolt nyertes egyike, így egy ingyen nevezést nyertem a 2017. április 29.-i III. Palkonyai Dűlőfutásra. Egyáltalán nem is számítottam rá, így nagyon meglepődtem, s örültem, amikor megláttam a nevemet a nyertesek listáján.
Az „S” távot választottam, ami 9,9 km volt, vagyis kis híján tíz., 239 méter szintkülönbséggel. A verseny útvonala végig gyönyörű, dimbes-dombos helyeken vezetett, s mindenütt ki volt táblázva a helyes útirány. 6 helyen volt frissítőpont, ami bővelkedett a sok finomságban. Több meredekebb részen sáros dagonya volt, így többször bele kellett gyalogolnom, de az egyenesebb részeken már könnyebben tudtam haladni.
Jánoska most otthonról szurkolt nekem, mivel ez egy igazi terepfutás volt, így a babakocsis futás kivitelezhetetlen lett volna.
Rengeteg futó volt, így már a rajtig megvolt a bemelegítés, ugyanis kb. fél km-es volt a kocsisor, mindkét irányból, pedig vonattal érkezők is voltak. A célba is folyamatosan érkeztek be az emberek. A távot 1 óra 27 perc alatt sikerült teljesítenem, aminek nagyon örültem, mivel az volt a célom, hogy másfél órán belül érjek be. A célkapu átlépése után egy nagyon szép, különleges befutóérmet kaptam, amit otthon fel is tűztem a legújabb éremtartómra.
Rajtam kívül még egy DÖKE tag vett részt a versenyen, Kerekes Bukta, aki sikeresen megnyerte az „S” távot, így még egyszer gratulálok Neki!
Nagyon jó kis verseny volt, igazi vadregényes terepfutás, így megfordult a fejemben, hogy jövőre az „M” távot fogom bevállalni, ami közel 20 km."
Dulofutas2017 2
 

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1