DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Eredményes évet zártak szektorlabdázóink (12.31)

Fülöp Elemér az Év Játékosa lett 2016-ban, valamint a Tízek Bajnokságán és a Palota Kupán is szép eredményeket értek el játékosaink.

Gyozán Zoltán, a DÖKE asztali-labdarúgó szakosztály vezetőjének hírei a komlói gombfoci 2016-os évének végéről:

2016. Év Játékosa: Fülöp Elemér

A gombozók elég objektív szempont alapján döntik el, hogy ki az év legjobb játékosa. A szezon során, a versenynaptárban Év játékosa, Tízek kvalifikációs pont szerezhető megjelöléssel szereplő versenyeken az elért helyezések arányában pontokat lehet szerezni. Dupla pontszám jár az OB egyéni versenyért valamint az NB I-es csapatbajnokság összesített legjobb pontszerzői is kapnak pontokat. Aki e pontszámokból a legtöbbet gyűjti, elnyeri az Év Játékosa címet. A ponttáblázat első 10 helyezettje pedig az év utolsó versenyén a Tízek Bajnoka címért küzdhet meg. 2016-ban az év második felében a komlói Fülöp Elemér ismét beindította az „aranygyártó” gépet, és zsinórban 5 versenyt nyerve a legvégén előzött a tabellán és megérdemelten nyerte el az Év játékosa címet, gratulálunk neki!

EvJatekosa 2016

Tízek Bajnoksága, Palota Kupa

Az év utolsó versenyére, a Tízek mezőnyében a kvalifikációs táblázat élén végzett Fülöp Elemér és a 4. helyezett Szendrey Tibor „hivatalból” vett részt, és velük tartott a Palota Kupa II. osztályú mezőnyébe Balla Antal is. A Tízekkel együtt összesen 66-an neveztek a versenyekre, amelyre az egyik legkiválóbb gombfoci versenyhelyszínen, a Csokonai Művelődési Központban került sor. Az igen erős mezőnyben a Tízek között Fülöp Elemér most a dobogó legalsó fokára állhatott fel, míg Szendrey 1 ponttal kevesebbet szerezve lett 5. Nagyon szoros volt a küzdelem, több körbeveréssel, nagyon könnyen lehetett volna jobb is ez az eredmény, de elégedetlenségre nincs okunk. Balla veretlenül jutott csoportjából a 8 közé, ott Mészárostól kikapott, viszont megszerezte az előkelő 5. helyet a helysoztókön szerzett győzelmeivel. Eredmények

Új igazolás: Trecskó János a komlói csapatban 

Nem arról híres a DÖKE Komló asztali-labdarúgó szakosztálya, hogy sok játékost igazol. Most viszont bővítettük az eléggé szűkös keretünk, és ha már bővítünk, akkor legyen minőségi a bővítés. Így esett a választásunk a Kecskeméten a távozás gondolatával foglalkozó Trecskó Jánosra. Trecsit régóta ismerjük, mivel kecskeméti versenyzőtársainkkal korrekt, barátinak nevezhető viszonyt ápolunk. Személyében ambiciózus, első osztályú szintű játékossal erősítettük is, nem csak bővítettük keretünket. Amikor mindenki rendelkezésre áll, akkor a taktikai lehetőségeink köre is szélesedni fog. Jani örömmel vette megkeresésünket, fontosnak tartotta kiemelni, hogy nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Fülöppel és Szendreyvel játszhat egy csapatban. Bízunk abban, ebben a klubváltásban mindenki megtalálja számítását, Trecskó új inspirációkat szerezve kaphat új lendületet, ami hozzájárul majd a DÖKE Komló eredményességéhez és céljai eléréshez. A cél az, hogy ismét bajnoki címet szerezzünk!

Trecsko

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1