DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Fülöp Elemér nyerte a DÖKE Szektorlabda Kupát (11.13)

35 fő szállt harcba az idei DÖKE Kupáért, ahol kiélezett versenyben Fülöp Elemér itthon tartotta a legszebb serleget.

Gyozsán Zoltán beszámolója:

Az idei DÖKE Kupa mezőnye némi viszontagság után 35 fősre alakult. A nevezettek között 8 I. osztályú, és 16. II. osztályú játékos volt, ami azt jelentette, hogy a mezőny nagyobbik fele a két legerősebb osztályból állt össze – ez a tény nagy izgalmakat és magas színvonalat ígért.

Öt 7 fős csoportküzdelem jelentette az alapszakaszt, innen a csoportok első 3 helyezettjei és a legjobb 4. az 1-16. helyért, a többiek a 17-32. helyért játszottak kiesés rendszerben, helyosztókkal. Már az alapszakasz során akadtak meglepő eredmények, az erős mezőnyben két III. osztályú játékos – a komlói Trischler és a szegedi Papp-Takács is bejutott, utóbbi pazar mérleggel csoportelsőként. A 4 közé azonban már a játéknap legjobb formában játszó játékosai kerültek, mindkét ágon komlói játékossal! A házi döntő sajnos elmaradt, Horváth Imre legyőzte örök riválisát, Szendrey Tibort. Ellenben Fülöp kiélezett küzdelemben legyőzte Pákait is, majd a döntőben Horváthot is, így a tavalyi siker után ismét hazai pályán ünnepelhetett Elemér.  

A jó hangulatú versenyen a legjobb osztályos játékosok különdíjat kaptak, ezt a címet a II. osztályúak közül Horváth Imre, a III. osztályúak közül a komlói Trischler Róbert, míg a minősítés nélküliek kategóriájában Inczédi Gergely kapta. Aki itt volt, jól érezte magát, reméljük, legközelebb ellátogatnak hozzánk. A rendezőség viszont levonja a tapasztalatokat és beépíti azt a következő versenybe, hogy még jobb legyen a lebonyolítás, mert most akadtak javítani valók a szervezésben.

DOKE Kupa 2016

Eredmények

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1