DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Két futóverseny egy napon (09.16)

Szarvas-Fekete Lilla szeptember 16-án délelőtt egy 14 kilométeres távot teljesített, majd délután egy 3 kilométeres futáson is részt vett.


Beszámolója:
2016. szeptember 16-án délután rendezték meg Szentlőrincen az Együtt Gyermekeinkért II. Szentlőrinc-Királyegyháza jótékonysági futóverseny 3 km-es távját, melyen Jánoskával vettem részt futó babakocsival. Délelőtt már sikerült lefutnom a „VirtuálFutók online verseny” negyedmaratonját a Tüskésréti-futópályán.

Tuskesreti

Így már 14 kilométerrel a lábaimban indultam neki a szentlőrinci 3 kilométernek. Mivel hétköznapi napra estek ezek a versenyek, így könnyen meg tudtam oldani az odajutást és a teljesítést.


Nagyon meleg időben futottam, így az időeredményeim már a lassabb kocogós kategóriákba estek. Jánoska szépen aludt, illetve nézelődött a futások alatt. Szentlőrincen a 3 km-es táv a Lafarge Cementgyár és Királyegyháza közötti bicikliúton zajlott, összesen 290 fő futott. A táv teljesítéséért mindenki egy szép kitűzőt és kulacsot kapott.

Szentlorinci

A futás végén a helyi TV még egy rövid interjút is készített velem. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a versenyen, s a nagy meleg ellenére is ez a délutáni futás már kicsit jobban is esett, mint a délelőtti utolsó pár km.

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1