DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Rekordlétszámú részvétel a Négy Évszak Futás nyitófordulóján (04.03)

Április 3-án a tavaszi fordulóval indult a DÖKE 6. Négy Évszak Futása, melyre minden eddiginél többen, összesen 154-en látogattak el!

NegyEvszakTavasz2

Legnépszerűbb versenyszámnak az 1000 méteres Maratonka bizonyult, melyen 63-an álltak rajthoz. A legkisebbek is kitettek magukért: 39-en teljesítették a Törp-maraton 400 méterét. A 2000 méteren 37-en indultak, s meglepő módon mindössze 15-en vállalkoztak az 5.275 méteres futásra.

NegyEvszakTavasz3

Minden futót frissítő vízzel és müzliszelettel várunk a célba, a Maratonka és Törp-maraton indulóit pedig befutóéremmel is jutalmaztuk. Az eredményhirdetésen minden versenyszámban több kategóriában díjaztuk a dobogósokat, így összesen 22 darab arany, ezüst és bronz érmet adtunk át a leggyorsabbaknak.

NegyEvszakTavasz

Bízunk benne, hogy a futók lelkesedése a június 12-i nyári fordulóra is kitart, mellyel egy újabb lépést tehetnek az év végi egyedi ajándék emblémázott futópóló felé - ami a négy fordulót teljesítőket illeti meg.

A rendezvényen az M4 stábja is forgatott. A rendezvény április 9-én (szombaton) 8.15-kor lesz adásban az M4 szabadidő magazinjában.

Eredmények

Képek  (DÖKE Facebook oldalán)

 

Egyik résztvevőnk, Szarvas-Fekete Lilla beszámolója:

Már nagyon vártuk ezt a napot, kislányom Csenge is már nagyon készült.

Egy hónapja kezdtem el újra futni második gyermekem, Jánoska születése után, aki most 4 hónapos.

Csenge élete eddigi legjobb időeredményét futotta, illetve a Törp-maraton teljes távját (400 m) sikerült végigfutnia a saját kis lábán. Nagyon élvezte a futást, s igen örült a szép befutóéremnek, meg a csokinak. Jánoska pedig a futó babakocsiból figyelte a versenyt, jövő év végén akár már ő is fog tudni versenyezni.

Én mindkét felnőtt távon indultam. A 13 körös futamban (5275 m) negyedik, az 5 körös versenyszámban (2000 m) pedig az előkelő harmadik helyet sikerült megszereznem a korosztályomban. Nagyon örültem, hogy sikerült bronzérmet szereznem a visszatérésem utáni első versenyen.

Igazi gyönyörű, tavaszi időt sikerült kifognunk, aminek szintén nagyon örültünk. Már alig várjuk a következő, nyári futamot is.

Lilla 2016 mini

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1