DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

2016-ban is sportosak leszünk!

Komló legnagyobb szabadidősport egyesületeként 2016-ban is folytatjuk sportrendezvényeink szervezését. Tíz saját rendezésű programunk keretében 2016-ban is számos lehetőséget nyújtunk elsősorban a komlóiaknak és környékbelieknek a szabadidő aktív eltöltésére, ugyanakkor nagyobb rendezvényeinkre (pl. DÖKE-Félmaraton) reméljük, hogy ezúttal is az ország minden részéről érkeznek futók! Változatos sportrendezvényeinkkel a mozgás-gazdag életmód felé igyekszünk terelni mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztályt, programjainkon összesen 1.200 fő részvételére számítunk.

•    Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton: Idén immár 6. alkalommal rendezzük meg a KBSK-pályán 4 fordulóból (tavasz, nyár, ősz, tél) álló futóverseny-sorozatunkat. A hosszabb-rövidebb versenyszámokkal és kategóriás (korosztályok és nemek szerinti) értékeléssel tesszük még vonzóbbá rendezvényünket.
•    2016 másodperces futás: A DÖKE 2009 óta rendezi meg az adott évvel egyező számú másodpercű futását, így idén immár 2016 másodpercig futhatnak a résztvevők ezen a rendezvényen – az Európa Napi programokhoz kapcsolódva. A rendezvény - tömegfutás jellegének köszönhetően - egyesületünk egyik legnépszerűbb rendezvénye, melyre jelentős számban érkeznek diákok a helyi általános iskolákból.
•    Kerékpáros teljesítménytúráink megszervezését is folytatjuk: 25, 50, 75 és 100 kilométeres távok közül választhatnak a bringások mind a Nyár csalogató kerékpártúránkon (05.07.), mind pedig a Komlói Napok kísérőrendezvényeként megszervezett Jó szerencsét kerékpártúrán (09.03.).
•    V. DÖKE-Félmaraton: Versenyünk november 6-án rajtol az Eszperantó-térről. A mezőnyben ezúttal is számos távolabbi településről várjuk vissza versenyzőinket (Budapest, Székesfehérvár, Tapolca, Győr, Hódmezővásárhely, Paks), valamint természetesen új nevezők Komlóra csábítására is törekszünk az igen kedvező nevezési díjakkal és a nyújtott színvonalas szolgáltatásainkkal (chipes időmérés, hangosítás, rendőri biztosítás, egyedi befutóérem, kategóriás értékelés).
•    DÖKE 15 és 30 kilométeres gyalogtúrára október 8-án várjuk a természetjárókat, 200 fő feletti résztvevővel számolunk.
•    DÖKE-Sportvetélkedő: A Városi Sportcsarnokban 11.12-én ügyességi feladatokból álló sorversenyt rendezünk, melyre gyerekeket és felnőtteket egyaránt szeretettel várunk egy jó hangulatú sportos délelőttre.

Folytatódik majd a DÖKE-Pontvadászat is, így 2016-ban is érdemes lesz DÖKE-tagnak lenni és minél több rendezvényünkre ellátogatni!

Programnaptárunk ITT érhető el.


 

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1