DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

 

Teljesítménytúra és túrakerékpár

Szakosztályvezető: Balogh Zoltán

Elérhetőség:

  • Telefon: 06-20/3800-777

  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A DÖKE Túrakerékpáros szakosztálya 2003 őszén alakult. 2007-ben létrejött "leányszakosztálya" a Teljesítménytúra Szakosztály, hogy még jobban összefogja a gyalogos túrázás és a gyalogos- és kerékpáros teljesítménytúrázás szerelmeseit. A két szakosztály pár évig külön működött, 2013-ban egyesült.

A szakosztály célja a kerékpáros és gyalogos túrázás – mint nem versenysport jellegű szabadidős tevékenység – népszerűsítése, a szervezett mozgás lehetőségének megteremtése. 

Tagjaink rendszeresen vesznek részt kerékpártúrákon, kerékpáros felvonulásokon, egyéb kerékpáros programokon valamint gyalogtúrákon. A teljesítménytúrák célja a természetjárók fizikai teljesítőképességének, erőnlétének, állóképességének növelése, a rendszeres túratevékenységre való ösztönzése, és a szabadidő hasznos eltöltése.

Szakosztályunk évente három rendezvényt szervez: kettő kerékpáros és egy gyalogos teljesítménytúrát, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Keresés nálunk

Következő programjaink

Évzáró díjátadó 2017.
2017 dec. 22
16:30 -
Még 11 nap.

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1

Pályázati támogatások