DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Évzáró Bringás Összetartás (11.18.)

10 fő vett részt idei utolsó, ingyenes kerékpártúránkon. Túrázóinkat igazi téli időjárás ébresztette November 18-án. A két fokos hőmérséklet mellé még szállingózó hó is párosult.

EvzaroBringas2018
Kerékpárosaink ezúttal Püspökszentlászlót vették célba. Az út előbb Zobákpusztára vezetett fel, majd vándoraink onnan átgurultak Kövestetőre. Innen aztán egy gyors lejtmenet következett, melynek végén Hosszúhetény várta áthűlt kerékpárosainkat. A falun átkelve jöhetett a célállomás: Püspökszentlászló. Itt egy röpke pihenő következett frissítéssel, beszélgetéssel és fotózkodással. A pihenő után a csapat elindult vissza Hosszúheténybe. Mielőtt azonban neki vágtak volna a hosszú kövestetői emelkedőnek, a társaság egy forró capuccinoval, kávéval illetve teával olvadt ki a fagyos nap okozta hidegből. A kb. 1 órás felmelegedés után jöhetett a "hegy." A hazautat is végig kísérte a szállingózó hó, de ez senkit sem tántorított el. A vándorok áthűlve ugyan, de lelkesen értek vissza Komlóra.


Idei nyolcadik túránk volt ez. Remek társaság alakult ki az év során, mely folyamatosan formálódott. Bejártuk a Mecseket, tekertünk 415km-t, átlag közel 52km-t tudtunk le egy-egy túra végén. Összesen 41 fő vett részt a kerékpártúráinkon, átlagban pedig 10 fő tekert az egyes összetartásokon 26 települést bejárva.


Jövőre újult energiával, további ingyenes kerékpártúrákkal vágunk majd neki a következő szezonnak. Várhatóan Márciusban rendezzük majd meg az év első összetartását.


Sok szeretettel várunk Mindenkit 2019-ben is!

 

Képek

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1