DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Ezüstérmet hozott haza Fülöp Elemér a Hédl Ferenc Emlékversenyről (09.16.)

Kivételesen 6 komlói is indult a szegedi szektorlabda versenyen, de csak Fülöp tudott emlékezeteset alakítani.

Fulop 2018

Gyozsán Zoltán beszámolója:

Az NB I. 3. fordulóját követően a Hédl Ferenc Emlékversenyen mérhette össze tudását egyéniben a mezőny, melyet legfőképp az előző napi csapatbajnokságon szereplő játékosok alkottak. Megható pillanatoknak voltunk tanúi a megnyitón, tiszteletreméltó módon ápolják a szegedi gombozók a sportág meghatározó alakjának, Hédl Ferencnek emlékét. Az ünnepélyes kezdőrúgást Feri unokája végezte el.

A 48 fős mezőny 8 db 6-os csoportban kezdte meg a versenyt. Innen az 1-2. helyezettek a legjobb 16 között, a 3-4. helyezettek a 17-32 között, míg a többiek a 33-48. helyért játszhattak tovább egyenes kieséses rendszerben. Majornak 1 pont hiányzott a legjobbak közé kerüléshez, Trecskó valamint Gyozsán sem tudta magát a legjobbak közé verekedni, előbbinél meglepő volt ez a formahanyatlás, utóbbitól pedig bravúr lett volna, ha sikerül. Érdekes, hogy Balla ugyanúgy 10 pontot szerzett, mint Major, de ez az ő csoportjában elég volt a 2. helyhez – Tóni mehetett a 16 közé. Takács és Fülöp egyaránt megnyerte a csoportját, méghozzá pontveszteség nélkül – ők optimistán várták a folytatást.  

A legjobb 16 között azonban már csak Fülöp tudta folytatni jó sorozatát, pedig erős ágra került. Ifj. Farkas és Szatmári kiverése remek eredmény. A döntőre azonban kissé elfáradt Elemér. Árulkodó jel, hogy Simon Ferenc ellen hátrányba került és mindössze 16 másodperccel a vége előtt sikerült egyenlíteni. A szétlövésben viszont most Simon volt jobb, Elemér így végül az ezüstérmes helyen végzett.

Balla végül 13., Takács 15. lett, Fülöp pedig megérdemelten állhatott dobogóra. Major, Trecskó és Gyozsán a középmezőny második felében végzett, az egyes osztályokban nem sikerült senkinek sem dobogóra kerülni. A hazaúton nem tudtuk kihagyni Fülöp zrikálását – inkább az NB I-en játszott volna ilyen eredményesen előző nap…

 

Eredmények

 

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1