DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Több mint 300 fő futott a 2019 Másodperces Futáson (05.05.)

Hideg és esős idő fogadta a népes mezőnyt Vasárnap délután Komló központjában. A 270 fős előnevezői tábor zöme és 50-nél is több helyszíni regisztráló döntött úgy, hogy őket semmi sem tarthatja vissza a futástól.

2019sec

A több, mint 300 fő egy 600m-es körpályán rótta köröket a Sportcsarnok elől indulva. A rajtot követően egy kis hurkot téve a Fűtőerőmű bejáratánál kifutottak a Posta irányába, aztán a Városházát megkerülve értek vissza a Sportközpont elé. Így ment ez 2019 másodpercen, azaz 33 perc és 39 másodpercen át.

Segítőink nem győzték osztani a tombolát a lelkes futóknak, akik csak úgy rohamozták őket és rendkívül ügyesek valamint kitartóak voltak. A futás végére összesen több mint 1000km gyűlt össze a lábakban, ami átlagosan 6 kört, vagyis 3.6 kilométert jelent.

A felnőttek mellett rengeteg gyermek képviselte a komlói általános iskolákat, amiért külön köszönet jár a Kodály iskola tanárnőjének: Király Ilikének, a Felsőszilvási iskola tanárának: Kovács Zsoltnak és a Gagarin iskola tanárnőjének: Hakszer Erikának.

tombola2

Az eső áztatta futás után jöhetett a tombolasorsolás. Minden futó minden megtett köre után kapott egy-egy tombolát, így aki több kört tett meg, nagyobb eséllyel szállt versenybe a rengeteg ajándék egyikéért. Az ajándékok köre igen széles volt: üdítők, fagyi jegyek, pizza jegyek, hamburger menü jegyek, 5db torta, Mecsextrém belépők, MiniZoo belépőjegyek és 2 fős sikondai wellness belépő is gazdára talált.

Közben a fáradt futók frissíthettek és száradhattak a Béke Hotel kerthelyiségének tetői alatt.

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan töltöttük együtt sportosan ezt a vasárnap délutánt! Várunk Titeket a következő rendezvényeinkre is!

Külön köszönet az alábbi támogatóinknak!

 • - Ambient Hotel & Aroma Spa Sikonda
  - Katica Cukrászda
  - Komlói MiniZOO
  - Me Art (Félix Tímea)
  - Mecsekerdő Zrt.
  - Mecsextrém Park
  - Pöttyös Fagyizó
  - Piknik Étterem
  - Sík Cukrászda (Celesztina Pékség)
  - ZoZo Pizzéria

A rendezvényen készült képek megtekinthetőek ITT!

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1