DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Két versenyen is szép eredményekkel képviselte egyesületünket Szarvas-Fekete Lilla (05.25. ; 05.31.)

 
Előbb Kozármislenyben, majd Pécs tetején is remek eredményeket ért el lelkes futónőnk, aki előbbin egy 800m-es pályán kellett teljesíteni, míg utóbbin 436 lépcsőfokot kellett minél előbb megtenni.
 
MislenyLilla2019
 
Farkas-Fekete Lilla beszámolója:
2019.05.25-én részt vettem a II. Mozdulj Misleny elnevezésű futóversenyen Kozármislenyben. A verseny előtt egy zenés bemelegítő torna is volt. A táv (800 m) a kozármislenyi tó körül zajlott, a felnőttek és a gyerekek rajtja együtt volt. A verseny elején még együtt futottam Csengével, később viszont előre szaladtam, sőt a végén hatalmas hajrában sikerült elsőként befutnom a felnőtt nők mezőnyében. Célba érkezésem után azonnal leültem, alig kaptam levegőt, de ígyis megérte a nagy hajrá. Az eredményhirdetésen egy ajándékcsomagot kaptam, melyben póló, müzliszeletek és egyéb apróságok voltak. Csenge is ügyesen futott, ő különdíjként 3 gombóc fagyit kapott. :)
 
2019.05.31-én pedig a III. TV torony tűzoltó lépcsőfutás civil kategóriájában vettem részt. A 436 db lépcsőfokot másodpercre pontosan ugyanannyi idő alatt teljesítettem (4 perc 3 mp.), mint tavaly. A korcsoportomban (női 30-40 évesek) az előkelő 2. helyezést értem el, azonban a tavalyi díjazással ellentétben, most csak az abszolút dobogósokat díjazták. A lépcsőzés után maradt még időm, így levezetésként futottam egyet a vadregényes erdei utakon. :)
 
Lepcsofutas Lilla2019

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1