DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Fussunk együtt!

Futas 2018

 

A heti közös futóedzések megteremtésével szeretnénk elérni, hogy Komlón mindenki számára legyen egy rendszeres és térítésmentesen rendelkezésre álló program, ahol a szabadidő aktív eltöltésén túl valamennyi ellátogató egy közösség része is lehet.

Szeretnénk elérni, hogy a közös futóedzések egyben családi programok is legyenek: szülők és gyerekek együtt sportolhassanak és valamennyi korosztály számára a futás, mint a szabadidő hasznos eltöltésének preferált formája a köztudatba kerüljön.

Ez természetesen nehéz küzdelmet jelent a jelenlegi internetközpontú világban, ugyanakkor hiszünk benne, hogy mindenkit ki lehet csalogatni a virtuális valóságból (pl. Facebook elől), hogy felfedezze a valódi értékeket, és ez által a sport és az egészséges életvitel szépségét, értékét és fontosságát és valódi kapcsolatokat alakítson ki!
Az edzésekre szeretnénk elcsalni kiemelkedő eredményeket elért helyi sportolókat is, akik mind szakmai tanácsokkal, mind pedig személyes élményeik átadásával további motivációt tudnak adni a futással még csak ismerkedők számára.

A rendszeres edzéslátogatókal futómezzel és további ajándékokkal jutalmazzuk!

Mindenkit szeretettel várunk, pénteken 16 és 18 óra között egész biztosan ott találsz minket a KBSK-pályán!

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1