DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

MTB Szakosztály: Gördülő Dűlők MTB verseny (07.03.)

2021 július 3-án rendezték az idei év Gördülő Dűlők versenyét, melyen Horváth Csaba, Nagy Dominik és Nagy Ferenc képviselte MTB szakosztályunkat.

Nagy Ferenc beszámolója:

Már visszatérő indulói vagyunk a Siklóson megrendezésre kerülő Gördülő Dűlők kerékpáros versenynek, amit a Tenkes Mountain Bike Egyesület szervez évek óta. A terepen zajló MTB verseny egy 30km-es (800m szintemelkedéssel) vagy egy 50km-es (1500m szintemelkedéssel) távon volt teljesíthető. A júliusi kánikulában a verseny napjára érkezett némi enyhülésnek örültek az indulók, de még így is izzadtak rendesen a változatos és nehéz pályán. Szerencsére ezt a profi szervezők jó pályakijelöléssel és tökéletes frissítőállomásokkal igyekeztek ellensúlyozni, amit nagyon köszönünk.

Az összesen 58 fős mezőnyben Nagy Ferenc a 30km-es távon Master 2-ben a 8. helyezést ért el, Horváth Csaba pedig 50km-en Master 2-ben a 6. helyen végzett.

A nagyok versenyével párhuzamosan,  a siklósi vár bejáratánál rendezték meg a legkisebbek versenyét: egy épített akadályokkal teli pályán. Nagy Dominik az U9 korosztályban 1. helyezést ért el.
Gratulálunk a résztvevőknek!
Az eredmények IDE kattintva érhetők el, a PannonTV videós beszámolója pedig ITT tekinthető meg.

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1