DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Nem úszták meg szárazon a bringások a Komlói Napokat (09.07.)

Összesen 39 fő választotta a Jó Szerencsét! Kerékpártúránkat. A hagyományokhoz híven, idén is Szeptember első szombatján, a Komlói Napok keretein belül rendeztük meg túránkat.

joszerencset2

A közel negyven főt még az esős időjárás sem riasztotta el. Volt, aki Pápáról volt, aki Székesfehérvárról, de volt olyan is, aki Kecskemétről érkezett a túra kedvéért városunkba.

A szokásokhoz híven ezúttal is négy táv közül választhattak a túrázók: 25, 50, 75 és 100km-en indulhattak el a kerékpárosok. A legnépszerűbbnek az 50-es illetve a 100-as kategória bizonyult. Itt 13-13 fő indult útnak, míg 75-ön 12 fő a 25km-es távon pedig 1 fő választotta. Sokan érkeztek a környező településekről, így például Hosszúhetényből és Pécsről is.

joszerencset1

Nem múlhat el Komlói Napok eső nélkül. Nem volt ez máshogy most sem: a túrázókat nem kímélte hulló csapadék. Volt, aki esőben indult és esőben érkezett. Volt, aki már megszáradt, hiszen a rendezvény végére már a Nap sugarai is megjelentek. Egy biztos: változatos túrán vehettek részt a kerékpárosok. Az egyes távok során bejárták Kisvaszart, Vásárosdombót, Kaposszekcsőt, Csikóstőttőst, Mágocsot, Bikalt, Egyházaskozárt, Szászvárt és Magyaregregyet.

Köszönjük Mindenkinek a részvételt, találkozunk a következő kerékpártúráinkon!

Képek

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1