DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

5 fő vett részt legutóbbi családi kerékpártúránkon (07.21.)

Családi nyársalós kerékpártúrára vártuk az érdeklődőket Július 21-én. A táv abszolút családbarátnak bizonyult a maga 35 kilométerével.

nyarsalas

Az 5 fő a zobákpusztai emelkedőt követően belevette magát a pusztabányai erdő gyönyörű rengetegébe, ahol erdészeti utakon haladtak céljuk felé: az Egregyi Várvölgy irányába.

A 2 gyermek és 3 felnőtt egymást végig megvárva, igazi csapatként túrázott. A 6-8 éves gyerekek végig hatalmas kitartással tekertek, felnőtteket meghazudtolva gyűrték maguk alá a Mecsek dombjait.

A Várvölgyben egy jól megérdemelt hosszabb pihenés vette kezdetét tűzrakással majd nyársalással, lakomázással, beszélgetéssel és egy kis labdázással.

Miután túrázóink jól laktak, jöhetett a hazaút. Előbb az egregyi strand mellett elhaladva, majd az egregyi völgy főutján indultak vissza Komlóra a kerékpárosok.

A túrázók igazi csapatot alkottak ekkor is: többször megpihentek, többször megvárták egymást. Majd a zobákpusztai tetőn jöhetett ismét egy hosszabb szusszanás. A fújás után már csak le kellett gurulnia a társaságnak Komlóra. A sok domb után kellemesnek bizonyult az 5km-es gurulás.

A városban aztán még egy finom sütizésre összegyűltek bringásaink. A Mosoly Gombóc Cukrászda jóvoltából ugyanis minden kerékpáros ehetett egy finom süteményt a túra után.

Sok szeretettel várunk Mindenkit a Július 28-i túránkra is, mely már 70km-es lesz és Erdősmecskére vezet majd. 

Képek

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1