Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 115908
Facebook

Tovább növelte előnyét Komló

Szektorlabda NB I: 10 pontra növelte előnyét az éllovas DÖKE Komló (09.14)

Az NB I. 3 fordulójában remekeltek a baranyai szektorlabdázók, szinte hibátlanul teljesítve, veretlenül fejezték be a sorozat játéknapját, tekintélyes előnyt szerezve a Komlón rendezendő novemberi záró forduló előtt.

A nyári sikeres szegedi látogatás beszámolóját úgy zártam, hogy reméltük, a szeptemberi újabb Tisza-parti játéknap is hasonló jó eredménnyel zárjuk. Nos, minden kívánságunk így teljesüljön… De, ne szaladjunk még ennyire előre. A szeptember közepének kellemes hétvégéjén a szimpatikus házigazdák kiváló, példaértékű környezetben fogadták az NB I. mezőnyét. Erre a versenyre kényszerű okokból a „kispadon” változtatni kellett, NB I-es kezdőcsapatunk (Fülöp, Szendrei, Balla, Major) mellett a már egyre rutinosabb Trischler Róbert várt készen beugrásra.  

Örömteli nehézséggel küzd a beszámoló készítője akkor, amikor a jelzőket keresi a komlói gombozók mostani szegedi, illetve eddigi szezonbeli teljesítményének jellemzésére. Fantasztikus mérleget produkáltak ismét a DÖKE Komló versenyzői, hiszen a 9 mérkőzés közül 8-at megnyertek és mindössze a masszív Kecskemét ellen végeztek döntetlenre. A tavalyi szezonban időnként be-becsúszó váratlan pontvesztéseket teljesen száműzték ezen a játéknapon Szendreiék. Magabiztos, nyugodt játékkal húzták be a komlóiak a kötelező győzelmeket és a rangadókat egyaránt. Mivel vetélytársaink egymástól is csipegették a pontokat, így a forduló végére 10 pontos előnyt gyűjtött be szorgalmas csapatunk.

A tabellára tekintve látható az az óriási fegyvertény, hogy a DÖKE Komló 27 mérkőzésen csak egyszer talált legyőzőre. A 10 pont megnyugtató előny az utolsó forduló előtt, de nem szabad elaludni, hiszen a 2. helyezett Testvériség többször is bizonyította már, hogy képes ugyanolyan hibátlan fordulót játszani, mint most a baranyai alakulat.

Eredmények

Beszámolót írta: Gyozsán Zoltán