Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/kezilabda/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/kezilabda/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/kezilabda/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Véget ért a 2014-2015-ös kézilabda évad

Véget ért a 2014-2015-ös kézilabda évad (04.30)

Véget értek a küzdelmek a DÖKE megyei kézilabda csapata számára a 2014-2015-ös évadban. Nézzünk egy kis áttekintés, hogyan is alakultak a tavaszi mérkőzések.

  • A tavaszi rajton a PEAC együttese látogatott Kökönyösbe, s szoros meccsen a bajnokcsapat 3 gólos győzelemmel távozhatott Komlóról.
  • A második tavaszi mérkőzésen a Petőfi SE vendégei voltak a komlói fiúk. Pécsett ugyan akadozó játékkal, de magabiztos győzelemnek örülhettek Baráth Gyula fiai.
  • A pécsi megnyert meccs után a szintén bajnokaspiráns Harkány Se tette tiszteletét az egykori bányászvárosban, s végig uralva a mérkőzést 7 gólos győzelemnek örülhettek.
  • Az első három fordulót követően még mindig óriási sansza volt a DKKC-nek a bronzérem megszerzésére, s ennek fényében utaztak Bácsbokodra ahol kritikán aluli játékkal kapott ki a komlói legénység.
  • Jöhetett a számolgatás, és jött a rivális MOTEX is Komlóra. Kiélezett mérkőzésen végül megszületett a második tavaszi győzelem, mely életben tartotta a dobogós álmokat.
  • Nagy volt a fogadkozás az öltözőben az „ősi” rivális Mágocs elleni meccs előtt, de aztán csúfos vereség lett a vége, melynek köszönhetően szertefoszlott minden remény a feljebb kapaszkodásra a bajnoki pontversenyben.
  • Az utolsó előtti fordulóban a hetényi csapat vendégeskedett Komlón, melynek mindenképpen győznie kellett az álmai megvalósításához. Ám ebben a DÖKE-s fiúk majdnem útjukat állták, s az idény legjobb játékával alaposan megizzasztották a Hetényt, mely az utolsó percben szerezte a győztes gólt.
  • A szezon utolsó mérkőzésén a PEAC junior volt az ellenfél a Komló számára. Az emberhátrányban játszó pécsiek alaposan feladták a leckét Baráth Gyula tanítványainak, de végül csak megszerezte egy feledhető meccsen a győzelmet a Komló.

Tavaszi eredmények:

Házi góllövőlista:

A bajnokság végeredménye: