DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

DÖKE Nyári Kerékpártúra Erdősmecskére | 70km
Kapcsolat Tóth Mário: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3670/326-9170


erdosmecske banyato

DÖKE Nyári Kerékpártúra Erdősmecskére | 70km

2019.07.28-án megrendezésre kerül Autocity Skoda - Cycling Challenge - Komló Nagydíj melynek előfutára és egyben betétszáma is lesz a következő ingyenes kerékpártúránk.

Gyülekező 9:45-től az Eszperantó téren, Komlón. 10:00-kor startoló túránk pontosan 1 órával előzi meg majd az Autocity Skoda - Cycling Challenge komlói futamát, így mi vezetjük fel a versenyt és velünk fog elindulni az országútisoknak szánt megmérettetés.

Szeretettel várjuk a túrázni vágyókat egy felejthetetlen élménnyel, ahol Mindenkinek lehetősége lesz áthaladni egy valódi verseny Rajt/Cél vonalán, közvetlen a rajtkapu alatt.  Minden résztvevő ingyenes frissítőt kap indulásnál, így pl.: izotóniás italokat. 

Utunkat Zobákpuszta irányába kezdjük majd meg, ami után elmegyünk előbb Hosszúheténybe, aztán a régi hatoson eljutunk Pécsváradra. Onnan Lovászhetény következik majd, aztán hamar Erdősmecskén is találjuk magunkat a célunknál. azafele a pécsváradi lőtér irányába indulunk haza, a Pusztabánya irányába tartó erdészeti úton, melyen hamar visszaérünk Zobákpusztára. Innen aztán már hamar legurulunk Komló belvárosába.

A táv nagyjából 70km.

Részletes térkép megtekinthető IDE kattintva!

Érkezés: kb. 16:00 és 17:00 között

FIGYELEM!

A túrán Mindenki a saját felelősségével, és a KRESZ szabályait betartva vesz részt! A túra nem verseny, így nincs idő-és sebességlimit, egyszerre indulunk, egyszerre érkezünk. Mindenkit megvárunk!  A túra vezetett! Így a túravezető vagy az általa megbízott személy megy elől, a szervező utasításait minden résztvevő köteles betartani, azok megszegése esetén a szervező kizárhatja a túrázót.

A túra INGYENES!

A rendezvény Facebook eseménye elérhető ITT!

Hely Eszperantó tér, Komló

Keresés nálunk

Következő programjaink

DÖKE - Őszi tekergés a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben | 45km
2019 okt. 27
08:45 - 14:00
Még 6 nap.
Négy Évszak Futás - Téli Forduló
2019 dec. 01
09:00 - 11:00
Még 41 nap.

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1