DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

DÖKE Családi Nyársalós Kerékpártúra az Egregyi Várvölgyben | 35km
Kapcsolat Tóth Mário: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3670/326-9170

nyarsalos tura

DÖKE Családi Nyársalós Kerékpártúra az Egregyi Várvölgyben | 35km

2019.07.21-én megrendezzük idei második családi kerékpártúránk, mely egy nyársalással egybekötött 35km-es karika lesz a Mecsek erdejében.

Utunkat Zobákpuszta irányába kezdjük meg ahol egy rövidebb domb utáni pihenőt követően Pusztabánya irányába fogunk elindulni. Az erdészeti út gyönyörű fákkal, nővényekkel van övezve, mely nyáron csodás körülményeket biztosít a túrázáshoz mind bringán, mind gyalogosan.

Pusztabánya után tovább haladunk majd az egregyi Várvölgy irányába, ahol a kulcsosháznál lévő pihenőnél egy nyársalással egybe kötött pihenőt fogunk tartani, hosszabb ideig.

A hazaútra a főút vonalán kerül sor, ami elvisz egészen Zobákpusztáig, majd hamar a komlói Eszperantó téren találjuk magunkat.

A részletes térkép megtekinthető IDE kattintva érhető el!

Találkozó: 8:45-től Komló, az Eszperantó téren
Indulás: 9:00
Érkezés: kb. 14:00 és 15:00 között

Miért családi a túra?
Sem a tempók, sem pedig a megtett távunk nem nagy. Így a 35km-es túrához, nagyjából 15-17km/h átlagsebesség fog párosulni. Többször megállunk, több pihenőt tartva. A túra célja abszolút a túrázás lesz.

Kiket várunk a túrára?
Családokat, gyerekeket (8-10 éves kortól), szülőket, nagyszülőket. Hozd el Anyut, Aput, Hugit vagy Öcsit egy jó hangulatú nyársalós, túrázós napra.

Kiknek nem ajánljuk a túrát?
Országúti kerékpárosoknak, versenyzőknek, magányos farkasoknak.

A nyársalás batyus, így kérünk Mindenkit, hogy hozzon magával nyársalni való szalonnát, kolbászt, hagymát (stb…) hozzá kenyeret vagy krumplit. Biztos, ami biztos mindenkinél legyen gyújtó eszköz. Nyársbotokat tudunk vágni a közeli bokrokból.

FIGYELEM!
A túrán Mindenki a saját felelősségével, és a KRESZ szabályait betartva vesz részt! A túra nem verseny, így nincs idő-és sebességlimit, egyszerre indulunk, egyszerre érkezünk. Mindenkit megvárunk!  A túra vezetett! Így a túravezető vagy az általa megbízott személy megy elől, a szervező utasításait minden résztvevő köteles betartani, azok megszegése esetén a szervező kizárhatja a túrázót. A rendezvényen 14 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt felügyelete mellett vehetnek részt!
A rendezvény INGYENES!

A túra Facebook eseménye megtekinthető ITT!

Hely Eszperantó tér, Komló

Keresés nálunk

Következő programjaink

DÖKE - Őszi tekergés a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben | 45km
2019 okt. 27
08:45 - 14:00
Még 6 nap.
Négy Évszak Futás - Téli Forduló
2019 dec. 01
09:00 - 11:00
Még 41 nap.

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1