Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Négy Évszak Futás Tél 2014

Próbára tette az időjárás a futók elszántságát a Négy Évszak Futás záró fordulóján (12.07)

A téli fordulóval záruló, négy állomásból álló versenysorozaton ezúttal eső és egy szinte iszapossá vizesedő pálya fogadta a rendezvényre látogató 53 futót.

 

Legtöbben (20 fő) a 2000 méteres Minimaratont teljesítették, ugyanakkor a legkisebbek futamán, a Törp-maratonon (400 méter) és a Félmaraton negyedén (5275 méter) is 15-15 elszánt futó vett részt. A Maratonka futam indulói száma esett vissza a leglátványosabban: mindössze hárman teljesítették az 1000 méteres távot.

A futókat a célban a Télapó fogadta egy-egy mikuláscsokival, majd az eredményhirdetésen ezúttal is minden versenyszám valamennyi kategóriájában nemenként díjaztunk a dobogósokat.

A négy állomást 2014-ben 27 fő teljesítette, akik a december 20-i 16:00 órakor kezdődő díjátadón átvehetik egyedi ajándékukat. Sőt, az összetett időeredmény alapján valamennyi kategóriagyőztes serleg díjazásban részesül.

Eredmények

Névsor az egyedi ajándékra jogosultakról

További képek a DÖKE Facebook oldalán (ITT)

Szarvas-Fekete Lilla beszámolója:

Kislányommal vettem részt a DÖKE 4 évszak futás téli fordulóján. Az előző őszi forduló sajnos kimaradt nekem, de a mostani időpont már kedvező volt számomra. Verseny előtti napokban végig esős idő volt, s ez a verseny napján sem változott. Kisebb-nagyobb intenzitással folyamatosan esett az eső, a salakos pálya pedig felázott, így az elszánt futók nem úszták meg sáros cipő és nadrág nélkül.

 Az 5,2 km-es távra (13 kör) neveztem be, amit 32 perc alatt sikerült teljesítenem, s így a korosztályomban 2. lettem a nők között. Kislányom, Csenge a törpmaratonon (400 m) indult, ahol korosztályában a lányok közül egyedüli induló volt. Kapott egy szép aranyérmet, aminek nagyon-nagyon örült. A jóleső futás után szép élményekkel és csillogó érmekkel tértünk haza. Jövőre tervezünk részt venni mind a 4 fordulón, reméljük, sikerülni is fog majd. :)

 

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg. 

A projekt megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.