Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

DÖKE-Félmaraton 2015

Negyedik alkalommal rajtolt el a DÖKE-Félmaraton mezőnye (07.04)

Július első szombatján ismét a futásé volt a főszerep Komlón. A DÖKE-Félmaraton keretében a délutáni órákban benépesült a sportcsarnok környéke, s a 18:00 órai rajton 99 futó egyéniben, 12 csapat pedig két fős váltóban vágott neki a félmaratoni távnak (21,097 km). A futók a sportcsarnok elől rajtolva először a vízműig tettek kitérőt, majd meg sem álltak Magyarszékig, ahol a bicikliútra kanyarodva tértek vissza a célba.

A rendezvény betétszáma a 9,5 kilométeres futás Magyarszékről rajtolva olvadt bele a félmaratoni pályába; ezen 21-en indultak.

A célban valamennyi résztvevő hűtőmágneses befutóérmet kapott a verseny teljesítéséért, majd tészta-parti – és egyéb frissítők - keretében pótolhatta energiáját. Az előnevezettek ezen kívül a becenevükkel emblémázott technikai felsőt vehettek át.

Idén is megérte gyorsnak lenni: Mindkét távon az abszolút 1-3. női és férfi futók serlegeket, míg valamennyi kategória dobogósai érmeket és a szponzorok ajándékait vehették át az eredményhirdetésen.

 

Egyéni félmaraton abszolút eredmények:

Nők:
1.    Csörnyei Csabáné (1:33:17)
2.    Fodor Gyöngyi (1:40:49)
3.    Huzsvay Edit (1:43:10)

Férfiak:
1.    Halász Ádám (1:15:45)
2.    Somogyi Norbert (1:19:33)
3.    Kormány László (1:30:18)


9,5 kilométer abszolút eredmények:

Nők:
1.    Hakszer Erika (45:30)
2.    Szabó-Kopjár Ildikó (50:42)
3.    Schneider Erika (51:00)

Férfiak:
1.    Kovács Zsolt (43:38)
2.    Horváth Zoltán (45:00)
3.    Gálffy Gyula (50:03)
 

Különdíjat vehetett át a félmaraton legfiatalabb indulójaként Kiss Bendegúz (15 éves), legidősebb indulóként pedig Lencsés Éva (76 éves)!

Gratulálunk minden résztvevőnek! Bízunk benne, hogy mindannyian szép emlékekkel tértek haza, s jövőre ismét találkozunk! Köszönjük a segítőknek az önkéntes munkát, a rendőrségnek a rendkívül színvonalas útvonal-biztosítást, szponzorainknak a támogatást, a Viking Timing csapatának a chipes időmérést, Kispál Lászlónak a versenyközpont biztosítását és a szurkolóknak a biztatást!

Eredménylista

 

Képek 1

Képek 2 (rajt előtti pillanatok, befutóképek)

Magyarszéki váltóhely képei

 

A rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

További támogatóink:

 • Aranykereszt Gyógyszertár (www.prevenciopatika.hu)
 • Benkala Kft.
 • Biomass-Microkomplex-Komló Komposzt
 • Bizsutéria-Komló
 • Jaksi-szer Kft.
 • Komló Városi Sportközpont
 • Lakics Gépgyártó Kft.
 • M Papír
 • Nemzeti Együttműködési Alap
 • Rotari Nyomdaipari Kft.
 • Szigetvári Takarékszövetkezet
 • TESCO Komló
 •