Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

2015 másodperces futás

Összesen 741 kilométert teljesítettek a 2015 másodperces futás résztvevői (05.02)

A számottevő kilométerszám a megjelent 144 résztvevőnek köszönhető, akik összesen  1.235 kört teljesítettek a 600 méteres pályán.

Bár a tömegfutás reggelén még úgy tűnt, igazán frissítő (esős) időben lesz a délutáni tömegfutás, az időjárás is átpártolt hozzánk, s a 94 előnevezőn kívül 50 fő helyszíni nevezőt csalogatott el az előbújó napocska népszerű rendezvényünkre.

Külön öröm számunkra, hogy a futómezőnyben idén is szép számmal voltak jelen általános iskolások: a Felsőszilvási és a Gagarin Általános Iskolából egyaránt nagyságrendileg 40-40 fő vett részt a 33 percig és 35 másodpercig tartó futáson.

Örülünk továbbá, hogy több család is ezt a programot választotta szombat délutáni elfoglaltságként, s a család apraja-nagyja együtt rótta a köröket a Sportcsarnok és a Városháza körül.


Idén a helyszínen is lehetőséget biztosítottunk a rendezvény egyedi logójával emblémázott póló megrendelésére, hogy minél többek számára maradandó emlék is kapcsolódjon ehhez a sportos délutánhoz!

A 2015 másodpercnyi futást ezúttal is tombolasorsolás követte, ahol a támogatóink jóvoltából 135 tombolát osztottunk ki – azaz lényegében minden 10. tombola nyert!

Támogatóink:

  • Mecsekerdő Zrt. – 100%-os Naturalé gyümölcslevek
  • Bizsutéria – Emblémázott bögrék, napszemüvegek, ajándékcsomagok
  • ZoZo Pizzéria – 32 cm-es pizzák
  • Jégkuckó Cukrászda – fagyijegyek és a rendezvény emblémájával díszített torta

Köszönjük a felajánlott ajándékokat és mindenkinek gratulálunk a teljesített körei számához!

 

Külön köszönet Hakszer Erika tanárnőnek (Gagarin) és Kovács Zsolt tanár úrnak (Felsőszilvás) a diáksereg és szüleik mozgosításáért!

A rendezvényen készült képek a DÖKE Facebook oldalán ITT és ITT tekinthetőek meg.

 

A rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.